Хуманитарна организација “Стара Рашка” своје циљеве остварује захваљујући донаторским средствима оних који препознају те циљеве, који могу и хоће да јој дају хуманитарну помоћ. Они који нису на списку донатора а желе да помогну Рашку област и њено угрожено становништво, који хоће да помогну Хуманитарну организацију у њеном хуманитарном раду, могу то учинити посредним путем, а да се при том додатно не излажу издацима. То ће постићи ако у задовољавању својих потреба користе производе и услуге донатора чија имена се налазе на сајту www.stararaska.org. Повећање прихода донатора на тај начин гарантује њихову уплату донација сада и убудуће.

Напред речено, у правцу финансијског јачања донатора, оствариће се и бољом пословном сарадњом између донатора. Донатори опредељени да пружају финансијску помоћ Хуманитарној организацији свакако имају мотив за међусобну пословну сарадњу, којом се уједно побољшавају услови за наставак и повећање донирања. Са разлогом Организација има потребу повезивања у пословној сарадњи садашњих и будућих донатора. То ће чинити у свим приликама.

Поштовани, Хуманитарну организацију ћете посредно помоћи ако купујете робу код њених донатора или користите њихове услуге. Овде наводимо веће донаторе у 2012. години, а списак ћемо проширивати и са онима који касније то постану. Конкретно, посредну помоћ ћете пружити Организацији куповином код предузећа: из Београда “Лукоил” (гориво), “Техноманија” (техничка роба за кућне и пословне потребе) “Орашац”, (прехрамбени производи), “Dragon Fly” (моторна уља), “Movem & Co” (ексклузивна одећа и обућа – италијанских произвођача и BOSS-а) и "Модел 5" (производи хоризонталне сигнализације за путеве), из Врњачке Бање “Вода Врњци” (вода и други напитци), из Горњег Милановца “Металац” (све врсте посуђа, бојлери и судопере); коришћењем услуга предузећа: из Београда “Ласта” (превоз), “АМС Осигурање” (осигурање и регистарција возила), угоститељских услуга код “Маринаде” и “Орашца”, “Пословни систем ФТО” (услуге обезбеђења имовине и лица), “Транспортшпед” (шпедитерске услуге) и “Центротранс” (превоз специјалних терета), из Ивањице “Путеви” (изградња путева).

Позивамо све чланове, донаторе, пријатеље и симпатизере Хуманитарне организације “Стара Рашка” да упознају и препознају све њене донаторе и да се у задовољавању својих потреба ка њима усмере. На томе ће им бити захвални донатори, Хуманитарна организација и угрожено становништво у Рашкој области.

 С поштовањем и захвалношћу,

 

ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА

"С Т А Р А  Р А Ш К А " 


ДОНАТОРИ