Content

ДОНИРАЊЕ ПУТЕМ ЕЛЕКТРОНСКОГ СИСТЕМА MONEYBOOKERS

Уплата се врши путем сајта www.moneybookers.com, на E-mail : humorg@stararaska.org

Teкући динарски рачуни: 145-5477-34

Инструкције за пријем новца преко инструкције за пријем новца путем Societe Generale Banke

Антифашистичке борбе 29, спрат V, стан 17

11070 Београд

телефон: 381 11/ 3131-638

мобилни: + 381 65 3131 639

е-маил: humorg@stararaska.org

hum.org.stara.raska@gmail.com

Koнтакт особе

Рајко Добросављевић - Председник организције

Војин Вучићевић -
Председник Управног одбора

Чедо Вучићевић -
секретар Организације

Др Зага Попадић -
Извршни директор за област здраства

Проф др Војислав Миловановић - извршни директор за дијаспору и односе са верским заједницама

Content

Нова Варош слави дан ослобођења од Турака 1.новембра 1912. године. Данас је то Дан општине, који се обележава у присуству грађана Нове Вароши и позваних гостију.

У уторак 29. октобра 2019. године у нововарошком Дому културе, поводом Дана општине 1.новембра, Хуманитарна организација организовала је изложбу фотографија на платну под називом „Нова Варош у слици и речи“, аутора Рада Прелића, дугогодишњег фотографа ТАНЈУГА, родом из Мишевића у општини Нова Варош.

Хуманитарну организацију „Стара Рашка“ чине њени чланови и донатори. Они су је одржали двадесет година, и за то им хвала. Од њих зависи њена даља судбина.

 

У селу Штитково, Епархија милешевска, у Храму св. Благовештења на Госпођиндан 28. августа 2019. године освештан је рестаурирани вредан иконостас из 1902. године и уједно приређена свечаност за приложнике четворогодишње обнове овог историјског Храма духовности.

 На легендарној планини Јавор на Петровдан 12. јула 2019. године одржана је XII традиционална народна манифестација посвећена бурној историји Јавора, у функцији неговања и очувања две националне вредности: Традиција ослободилачких ратова и Српско коло.

Хуманитарна организација „Стара Рашка“ започела је Манифестацију „Јавор 2019.“ 11. јула дочеком у Београду српсих културно-уметничких друштава.

 

На молбу Хуманитарне организације „Стара Рашка“ да буде покровитељ Манифестације „Јавор 2019.“ председник Србије г. Александар Вучић одговара следеће:       

Поштовани,

 

На молбу „Старе Рашке“ њену делегацију, коју су предводили председник Организације и председник њеног Управног одбора, примио је 5. јула 2019. године у Председништву Србије г. Никола Селаковић, генерални секретар Председника Србије.

Pages