Одржано Вече донатора

Поводом Јубилеја „Старе Рашке“ – 20 година постојања и успешног рада, Управни одбор је организовао Вече донатора, да окупи донаторе и да им ода признање за све што су учинили за „Стару Рашку“, а учинили су много. Све што је постигла Хуманитарна организација, за сва добијена признања, заслуга припада донаторима. Судбина ове Организације зависи од донатора, она ће постојати док је донатори подржавају.                                   

Да изрази захвалност присутним донаторима, а и онима који из оправданих разлога нису били присутни, скупу се обратио председник Управног одбора Војин Вучићевић. Говорник је са пажњом саслушан и поздрављен.  

                 

У разговору са донаторима изразили су спремност да још више помажу Хуманитарну организацију, јер сваким даном и све више увиђају значај ове Организације са свих аспеката друштвеног живота.                                                                                                                                                       

После говора Вучићевића присутним се у име донатора обратила Јелена Војновић, власник предузећа „Rad Commerce“ из Београда, која је надахнуто говорила о „Старој Рашкој“, као хуманитарној, социјалној и националној организацији, по много чему јединственој у Србији.  Јелена у помоћи Хуманитарној организацији следи свог покојног оца Милана Ивановића, великог донатора и пријатеља ове Организације. Она је на дан Вечери донатора по други пут у овој години уплатила велику донацију.

       

  

Оно што „Стара Рашка“ увек жели остварило се и на овом скупу, да донатори између себе успостављају пословну сарадњу.                                         

Оно што је посебно важно за Хуманитарну организацију јесте да је неколико донатора обећало веће донације и сарадњу. Један од њих је Компанија „Тоза Марковић“ из Кикинде, која је обећала већу количину црепа, који је увек јако потребан за погореле, поплављене, градом оштећене и временом дотрајале кровове објеката. Ова Компанија је до сада поклонила више од 100.000 комада црепа. 

 

            Ово дружење са донаторима, Вече донатора, оправдало је свој циљ, а оправдало је и трошкове његове организације. Закључак је да би требало на почетку сваке године организовати овакав скуп, тада донаторе упознати са програмом за текућу годину и од њих затражити помоћ за његову реализацију.

                                                                                                                         Управни одбор

      

 

 

 

ДОНАТОРИ